top of page

OM CHRISTIANIA BOLIGUTLEIE AS

 

Selskapet har som målsetning å tilby våre leietagere attraktive leieforhold i godt vedlikeholdte leiligheter sentral i Osloregionen. Vi gjør vårt ytterste for å fremstå som en ryddig, rettferdig og attraktiv utleier mot potensielle og eksisterende leietagere, være seg studenter eller mennesker i fast jobb i ulike faser av livet. Christiania Boligutleie AS har solide eiere med lang erfaring fra ulike prosjekter innen bolig- og næringseiendom. Vi er et selskap i rask vekst og investerer løpende i attraktive objekter med fokus på å skape et trygt, praktisk og hyggelig boforhold for våre kunder.

 

Christiania Boligutleie AS leier ut leiligheter med sentral beliggenhet i Osloområdet. Vår portefølje innbefatter alt fra mindre toroms leiligheter til større leiligheter på opp til 200m2. De fleste av leilighetene har sentral beliggenhet i Oslo sentrum og Fornebu.

 

I tillegg til enkeltleiligheter leier vi også ut rom i bofellesskap. Dersom dette er noe du kan tenke deg så ta gjerne kontakt.

 

Enkelte av våre leiligheter/bofellesskap er meget populære og vi har venteliste for leietagere som ønsker å leie. Kontakt oss for nærmere informasjon for å sette deg på liste.

 

Alle våre leietagere må legge frem referanser på tidligere leieforhold/ jobbreferanser. Referanser vil alltid bli kontaktet for å verifisere inntrykket av de ulike kandidatene, samt å forsikre oss at relasjonen til leietager samt mellom ulike leietagere i et ev. bofellesskap blir så bra som mulig.

 

Selskapets daglig leder er Eldar Sofienlund og treffes på

9302 0001/ eldar@cbu.no

bottom of page